Xperia_rom

Downloads - FAQ - Screenshots - Xda Thread/Support - Donations - Rss Release Feed

FAQ

Nederlandse handleiding om je telefoon weer in originele staat terug te krijgen: :
 1. Download van hier de stock rom die je nodig heb(de rom dus die er in het begin bij aankoop opstond): http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=475482
 2. Flash deze via de ruu tool die ook bij mijn rom zit(je kan het bestand gewoon de extensie .nbh geven en hierna vervangen met mijn rom en flashen)
 3. De originele rom is nu geļnstalleerd. Je moet hetzelfde met de radio doen als je die heb aangepast.
 4. Als je de rom en radio(als dit van toepassing is) heb terug geflashed naar het origineel dan download je het hard spl pakketje van hier: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=431218

  JE MOET EERST DE ROM EN DE RADIO TERUG FLASHEN VOORDAT JE DE SPL TERUG FLASHED ANDERS KAN JE TELEFOON KAPOT GAAN!
   
 5. Je ziet op de website de originele spl staan met de naam: ruusigned_072stockspl.zip download deze en ook de hard spl zelf(bestand heeft als naam: X1_HardSPL_v1.zip )
 6. Als je deze twee bestanden heb pak je ze uit(met bv. winrar of winzip) en ga je naar de map van X1_HardSPL_v1.zip hierna start je de hard spl maar klik je niet op next.
 7. Ga nu naar de map ruusigned_072stockspl.zip en kopieer het bestand wat hier in zit(RUU_Signed.NBH)naar de X1_HardSPL_v1.zip map en overschrijf de andere RUU_Signed.NBH die hier in staat(Je heb dus eigenlijk het .nbh bestand wat de spl zelf bevat overschreven met de stock spl die er origneel opstaat)
 8. Ga verder met de RUU tool door op next te klikken en volg de instructies net zoals je de eerste keer de hard spl heb geflashed. Het balkje gaat naar 100% en de telefoon start opnieuw op. Nu ben je klaar en is je telefoon weer in de originele staat.
 9. Om te checken of de originele spl er echt opstaat kan je naar het tri color scherm gaan(volume omlaag en power) en hier hoor je nu als versie nummer te zien 0.72.0000 inplaats van iets met Olinex wat het geval was toen de hard spl erop stond.